2011. április 3., vasárnap

1 évfolyam 6. szám.

Fogadják szeretettl legújabb számunkat!!

  • Egy 45 éves Granthami nő öngyilkos lett szerdán, amikor is a Barrowby Road vasúti hídján a vonat elé vetette magát. A vonat Glasgowba indult Londonból. A több száz utasnak Granthamtól busszal kellett folytatnia az útját. A hídon múlt hónapban egy férfi is öngyilkosságot akart elkövetni s miután több mint egy órát álldogált a hídon, a rendőrség észrevette és letartóztatta. Szamaritánus indittatásból a vasúti társaság kerítés felállítását tervezi.


  • Miss White ősszel költözött be a North Parade-n lévő kis lakásába, azóta kapja az előző lakó tilosban való parkolásáért a fizetési felszólításokat. Hiába telefonál, nem tudja leállítani a fenyegetéseket. A végrehajtó ígérkezik hozzá a jövő hétre, szerencsétlen Miss White félelemben él. Szerencsére a helyi újság szerkesztője felhívta a parkolási céget aki ejtette az ügyet.


  • A Curtis pékség ezen a héten egy gyömbérkeksz emberkével kedveskedik mindenkinek aki a Journal kuponját beviszi! Emberek siessetek, az akció csak hetedikéig tart!


  • Binghamban takarékossági céllal ki akarják kapcsoltatni az éjszakai világítást. A tevek szerint éjféltől reggel ötig nem világítanának az utcai lámpák, így 25 százalékkal kevesebbet mutat majd a villanyszámla, és a károsanyag kibocsájtás is csökken. Csak sötét lesz.


  • A mi megyei önkormányzatunk egy borzasztó nagy fekete téglatest alakú szemetest helyezett a főtér közepére. Bezzeg a szomszéd városban Stamfordban az Eleanor keresztet állították helyre a főtéren. A szemetes ronda, nem odaillő és ízléstelen. A 2012-ben megrendezésre kerülő Londoni olimpiai játékokra a fáklyát Granthamon keresztül viszik, sőt az Egyesült Királyságban 70 napig tartó utazása közben a fáklya egy éjszakát itt tölt városunkban! Amíg Stamfordban táncolhatnak az új Eleanor Keresztjük körül, addig a Granthamiak kidobhatják a szemetüket a fáklyától tíz méterre. Szóval kedves képviselők, csináljanak már valamit, ha nem akarják, hogy az egész világ Granthamon nevessen!! Szép hetet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése