2011. március 13., vasárnap

1. évfolyam 3. szám

Megjelent a legújabb szám!

Örömmel értesítünk mindenit, hogy új pitével ünnepelhetjük a Nemzeti pitehetet! Azt nem tudom mikor lesz, de a pite már megvan!
Végre Granthamnak is van saját egyedi pitéje, nemcsak Meltonnak. ( a szomszéd falu). Fantasztikus új recept, aki meg szeretné kóstolni foglalhat asztalt a Királyok Hotelének éttermében. Nem bánja meg!

Madge és Geoff Jackson a héten ünnepelte a hetvenedik házassági évfordulját! Gratulálunk!
Ez már Platina évforduló! Megünneplésére, Skóciából is érkeztek vendégek. Persze hogy kiltben ami zöld és kék kockás.
Madge elárulta mi a titok, hogy eltűrte Jackson hobbiját, és mindig türelmesen meghallgatta. Hát működött!

Sajnálattal emlékezünk Ted Lessonra aki a 92 éves korában eltávozott közülünk éppen azon a napon, amikor a 109. unokája a világra jött.
Fantasztikus családszerető ember példaképe lehet 109 unokájának és kilenc gyermekének. Részvétünk a családnak.


Szomorúság és sírás árnyékolja be Granthamot. Fiatal garázda banda, szombat éjjel bemászott a temetőbe, sírokat díszeket törtek össze és loptak el. Az eseményeket állítólag a Facebookon is megtekinthetjük. A hozzátartozók megrendültem nyilatkoztak a kegyeletsértésről és a hatalmas anyagi kárról.
Megsegítésükre azonnal alapítványt hoztak létre, ahova adományokat várnak. A számlaszámot a következő számban közöljük. Vagy nem. Mindenesetre akit kár ért, vagy látott valamit, az a rendőrségen tehet bejelentést.

Sajnos megint rossz hírrel folytatjuk. Ellopta valaki Phil Mannion biciklijét.
Az érintett ezt a rövid kis üzenetet küldi a tolvajnak, idézzük: Te tólakó aki el tudtad lopni egy orvosi rendelő elől egy rákos beteg biciklijét! Ha szeretnéd a biciklihez a lámpát és a pumpát is add le a neved és elérhetőséged az említett orvosi rendelőben, biztos lehetsz benne, hogy kapcsolatba lépek veled. Köszönöm!
És még valami:
Mrs Hart kéri ne etessék a szomszédok a macskáját, mert már így is kövér. A macska kap otthon eleget. Egyébként én is láttam, hogy szereti az otthonát. Ha kiteszik a ház előtti bokor alatt ül és befelé bámul az ablakukon. Ha beengedik akkor az ablakban ül és kifele bámul a bokorra. Mi ez ha nem otthon szeretet?
A jövőheti viszontlátásra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése