2011. március 20., vasárnap

1. évfolyam 4. szám.

Megjelent legújabb számunk!


Mr és Mrs Nadollek köszönetét fejezi ki a Granthami tűzoltóknak, akik a szomszéd trambulinját leszedték az autójukról. A három méter átmérőjű ugrálóasztalt a rendkívüli erejű szél repítette az autójukra, kedden, fejbe vágta a lányukat, majd a keritésükre illeszetette. Köszönik a segítséget és Richard közreműködését.

Még egy hír a tűzoltókról. A Hírekben megrendítő képeket láthattunk a Japán földrengés és az azt követő cunami pusztításáról. Granthami tűzoltók csoportja, Japánba utazott a héten , hogy a mentésben segítsenek. Az utolsó hír szerint, amit csütörtökön kaptunk a csapat megérkezett Kamashiba. A szóvívő szerint a csapat minden tagja jól van, munkára készek. Sajnos a kereső kutyák egyike megsérült, de az állapota nem súlyos, folytatják a mentést ami sajnos reménytelen.

A Granthami KGGS leány gimnázium alapítványt hozott létre Japán barátaik megsegítésére..A japán testvér iskola csak 50 mérföldre volt Fukushamától .. A gyerekek e-maileket váltanak aggódnak a barátaikért akiket októberben látogattak meg Japánban.
Mind aggódunk.


Rick Kanadából írt nekünk. A családja gyökereit keresi. Ha bárki tudna valamit a Robinson családról 1700 és 1820 közöttt kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Köszönjük.

A rendőrség elfogta azt a betörőt aki betört a Totemic Házba. Kelvin ellopott ezer font készpénzt, egy tévét és a vak gyerekek javára gyűjtött tizenhat fontot a perselyből. A bizonyítást a biztonsági kamera felvétele is segítette és az, hogy az idióta körtét evett és a csutkát a tetthelyen hagyta, amiből a DNA-ét beazonosították.

Végül egy jó hír a Grantami Magyaroknak. Az Europa marketben szemben a postával, magyar áruk jelentek meg, mint Erőspista , Májkrém , Balatonszelet és mások.
Hurrá!!

4 megjegyzés:

  1. Az utóbbit meg kellett osztanom a fb.n, hagy irigykedjenek egy kicsit :D azt hiszem tudom már hova megyek vásárolni suli után. :D

    VálaszTörlés
  2. Na akkor már megérte leírni!!
    Mi ma voltunk, nem sok a cucc, de azért ami van az jó. Nem ott van az Europa feliratos bolt alatt, hanem a másik oldalon ahol a kirakatban a hus-szalámiféléket látni!Ez a kettő egy bolt.
    Kicsit kusza de remélem azért érthető..

    VálaszTörlés
  3. Annyira jo ezeket a kis hireidet olvasni!
    Folytasd meg sokaig!

    VálaszTörlés
  4. Drága vagy Mariann, Köszönöm!!

    VálaszTörlés