2011. április 17., vasárnap

1. évfolyam 8. szám


  • Lehet, hogy a temetői randalítozók meghallgatása zárt ajtók mögött történik? Elfogták a temetői randalírozókat. Három közülük kiskorú, ( 15,16,17 évesek) a negyedik 21 éves.A károsult családok, részvételi szándékukat jelezték a bírósági meghallgatásra.A rendőrség szóvívője hangsúlyozta a büntetést megkapják az elkövetők, de a biztonságuk érdekében a tárgyalást nem a nyilvánosság előtt tartják. Az egyik károsult Andrew G. szerint ez nem helyes, ha az elkövetők elég nagyok és elég idősek voltak ahhoz, hogy megtegyék amit tettek, akkor ahhoz is, hogy a következményekkel szembe nézzenek.


  • Nem használt, jó állapotú hangszerek adományzását szervezik Granthamban. Két PUB-ban a Róka & Vadászok, valamint a Nem Döcögünk Sehova nevű helyeken várják az adományokat amelyeket gyerekek terápiás gyógyításához használnának.


  • Egy mikrohullámú sütő miatt kellett kiüríteni az Isaac Newton Bevásárlóközpontot kedden. A sütőt a Klick Fotó üzletben használták az egyik dolgozó kolbászos táskát melegített miközben a mikro túlmelegedett és füstölni kezdett. A bevásárlóközpont látogatóit távozásra szólították fel.


  • A királyi esküvő alkalmából Április 29-én utcai partit rendeznek Granthamban a Vivian közben. Az ilyen parti rendezéséhez nem kell engedély, csak abban az esetben ha az utat eltorlaszolják. Andrea a buli szervezője jó ötletnek tartja, hogy megszervezze a szomszédok és barátokkal való közös ünneplést ezen a jeles napon.


  • Lady Juliet közleményt adott ki, miszerint nagyon is életben van. Meglepetéssel olvasta a múltheti Journal-ban a saját halálhírét. Ezt írta nekünk: Legjobb lenne, ha az emberek nem gondolnák azt hogy meghaltam, és nagyon örülnék ha hallhatnék Mr Grigg-ről valamit..

Ha valaki tud valamit Mr Griggről, kérjük értesítse a Lady-t vagy bennünket.

Szép napos tavaszi hetet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése